Tutireceptek.hu fejléc

Tök csorba rizssel (savanykás leves) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1l viz
400 gr fiatal tok
2 sargarepa
2 kanal rizs
1 kanal olaj
100 ml jaurt
3-4 szal kapor v.petrezselyemzoldje/izles szerint/

Elkészítés:
A sargarepat a nagylyuku reszelon lereszelni a tokot kockara vagni.A sargarepat a rizssel fozni tenni,10-15 percmulva a kockaravagot tokot hozza adni es meg 15 percig fozni,a vegen a kanal olajat hozza adni es az aprora vagot kaprot v.petrezselymet,jaurtal savanyitani

Tanácsok:
Szivbetegek tudjak nyugodtan fogyasztani

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: margareta51


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bugaci leves » Zöldséges karfiolleves » Sajt leves » Hagymakrémleves
» Újburgonyaleves virslivel » Gesztenyekrém-leves » Zellerleves barna rizzsel » Diós tejleves
» Sárgarépás burgonyaleves » Zeller leves » Fokhagymás sajtkrémleves » Kelkáposztaleves
» Borsós raguleves » Zöldhagymás karalábéleves » Árpagyöngy leves » Zöldséges kolbászleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.