Tutireceptek.hu fejléc

Töltött kacsacomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kis kacsacomb
1 tojás
1dl tej
1 zsemle
1 csokor petrezselyemzöld
1 ek reszelt sajt
1 teáskanál mustár
1 kk ételízesítő
1 gerezd fokhagyma
1/2 mokkáskanál törött bors

Elkészítés:
A töltelékhez a tojást és a tejet összehabarjuk. A zsemlét apró kockára vágjuk, és a tejes tojásba belerakjuk. Néhány percig áztatjuk, majd villával jól összetörjük. Ezután hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a finomra vágott petrezselyemzöldet, a sajtot, a mustárt, az ételízesítőt, és a borsot. A masszát összekeverjük, és félretesszük. A csirkecombokat megmossuk, leszárítjuk. A bőrt ujjunkkal fellazítjuk, és a tölteléket a bőr alá töltjük. A megtöltött combokat mindkét oldalon megsózzuk, és kikent kis tepsiben egymás mellé fektetjük. Aláöntünk 1 dl vizet, és alufóliával befedjük. Az előmelegített, forró sütőben, közepes lángon 35-40 percig pároljuk, majd az alufóliát levéve, szép pirosra pirítjuk mindkét felét. Bármilyen körettel tálalhatjuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Amerikai töltött csirke » Töltött káposzta. » Töltött paradicsom » Almába töltött csirkemell
» Túróval töltött fánk » Nyári töltött káposzta » Sült töltött birsalma » Töltött fasírozott
» Áfonyával töltött alma » Töltött gombóc almával » Sonkával töltött csirke » Hamis töltött káposzta.
» Töltött zöldsaláta » Juhtúrós töltött burgonya » Töltött hagyma » Töltött kovászos uborka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.