Tutireceptek.hu fejléc

Töltött krumpli héjában recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
- 1,5 kg nagy krumpli
- 0,25 kg gomba
- 3 tojás
- petrezselyem, fokhagyma
- natúr joghurt
- fokhagyma, só, bors

Elkészítés:
A krumplit alaposan megmosom, héjában nem túl puhára megfőzöm. Hosszában kettévágom /nem kell megpucolni/, a belsejéből annyit kiszedek, hogy kb. fél cm. maradjon. A gombát sóval borssal megpirítom.A kiszedett krumplit összetöröm, gombával, petrezselyemmel, egy nyers,2 főtt tojással, fokhagymával, sóval, borssal 2 ek. joghurttal kikiverem. A masszát visszatöltöm a krumpliba és vajjal kikent tepsibe teszem. A
maradék joghurtot egy gerezd fokhagymával elkeverem és a krumplikat egyenként bekenem.
Forró sütőben pirosra sütöm.

Tanácsok:
Kevés sajttal a tetején finomabb!


A receptet beküldte: H.Ancsi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás töltött káposzta » Krumplis húspogácsa » Fetasajtos rakott krumpli » Édeskrumplis nudli
» Juhtúrós töltött gomba » Csirkemájjal töltött karaj » Töltött ostya » Csornai töltött paprikás
» Krumplipürés szendvicskrém » Almás tepsis krumpli » Húsmentes rakott krumpli » Krumplis rétes
» Húsvéti töltött pulykamell » Töltött patisszon » Neszmélyi töltött hús » Töltött sajtos pogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.