Tutireceptek.hu fejléc

Töltött makréla recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
6 makréla,
egy citrom leve,
3 hagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 csokor zöldpetrezselyem,
só,
bors.

Elkészítés:
A makrélákat kibelezem, leöblítem és leszárítom. Összekeverem a karikákra vágott hagymát, a szétnyomott fokhagymát, finomra vágott zöldpetrezselymet, sót és borsot, majd a keveréket a halakba töltöm. A makrélákat egyenként alufóliába tekerem, majd egy roston egymás mellé helyezem és kemencében, vagy a szabadban megsütöm. Köretként vajas burgonyát adok mellé.


A receptet beküldte: leti80


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztával töltött dagadó » Tojással töltött zsemle » Töltött zsúrkenyér » Tojással töltött fasírt
» Töltött "bundás" tojás » Fahéjas töltött fánk » Töltött sült paradicsom » Töltött párnácskák
» Áfonyával töltött alma » Töltött kacsacomb » Töltött csirkecomb » Diós-töltött nápolyi
» Nyári töltött káposzta » Töltött kelkáposzta » Hússal töltött gombafejek » Sajtos töltött csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.