Tutireceptek.hu fejléc

Töltött vagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darálthús
2 zsemle
2 tojás
2 csomó kapor
10 dkg vaj
zsemlemorzsa, só, bor, olaj a sütéshez

Elkészítés:
A darált húsból, az áztatott zsemléből, a tojásból, a fűszerekből a szokásos módon fasírtot készítünk.
A kaprot apróra vágjuk és a vajjal jól kikeverjük.
A húsmasszából pogácsákat készítünk, mindegyik közepébe teszünk egy darabka kapros vajat és zsemlemorzsába mártva kisütjük.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos töltött gomba » Töltött zsemle » Töltött mángold levél » Baranyai töltött szűz
» Töltött tojás paleosan » Töltött alma egyszerűen » Töltött olasz tésztahajók » Sajttal töltött cukkini
» Piskótával töltött piskóta » Baconnal töltött lángos » Gombás vagdalt másképp » Pudinggal töltött kalács
» Bajor töltött rostélyos » Besztercei töltött liba » Töltött sonkatekercs » Gyors kifli (töltött)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.