Tutireceptek.hu fejléc

Töltött Virsli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8-10 db virsli
2-3 fej kisebb vöröshagyma
kevés füstölt szalonna,
fél szál füstölt kolbász
sajt
agy kis vaj,

öntethez:
1 kk mustár
1 tojás sárgája
pirosarany
gulyáskrém

bors,
1 és fél pohár tejföl

Elkészítés:
Egy hőálló tálat kivajazzunk, beletesszük a hosszába félbevágott virslit. A hagymakarikát, a füstölt szalonna csíkot és a kolbász karikákat ráhelyezzük a virslire, majd a tetejére sajtot (lehet füstölt sajt is) teszünk. Elkészítjük az öntetet.

Egy edénybe beleöntjük a tejfölt, belerakjuk a mustárt, piros aranyat és gulyáskrémet, ízlés szerint pici sót, borsot. Szétválasztjuk a tojás sárgáját és összekavarjuk. Az öntettel meglocsoljuk a virsliket és sütőben megsütjük. 10 perc fedővel + 10 perc fedő nélkül.

Tanácsok:
Nagyon finom akár reggelire, akár vacsorára. Nagyon laktató.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: bvildiko


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos, baconos virsli » Töltött ostya 2. » Tőltőtt burgonya » Májjal töltött karaj
» Töltött bundáskenyér » Virslis rántott pulylamell » Gombával töltött karaj » Virslis rizs
» Töltött dagadó erdélyiesen » Tepsis virslis palacsinta » Töltött parika 90 naposra » Töltött paprika sülfe-főve
» Töltött paradicsompaprika » Töltött sütőtök » Virslis karfiolsaláta » Töltött csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.