Tutireceptek.hu fejléc

Tordai lacipecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg bőrös süldőcomb vagy karaj

3 dkg liszt
10 dkg zsír

Elkészítés:
A húsból 10 egyforma szeletet vágunk,jól kiverjük.A bőrös, zsíros részt éles késsel 1 cm távolságokra bevágjuk.
A szeleteket sózzuk, lisztbe mártjuk mindét oldalát és a zsírban pirosra,ropogósra sütjük.
Köretnek tepsiben sült burgonya illik hozzá és saláta.


A receptet beküldte: Bévi48

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lacipecsenye » Galyasági lacipecsenye » Tordai pecsenye » Galyasági lacipecsenye 2
» Zacskós csirke » Tejfölös nyúlpörkölt » Nyúl zöldségágyban sütve » Galyasági steak.
» Tavaszi inyencségek » Bélszín Sztroganoff módra » Mustáros tarjaszeletek » Csirkemellsonka
» Ízes hús kavalkád » Ananászos csirkemell 2. » Szőlős kacsa » Kínai mézes csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.