Tutireceptek.hu fejléc

Tordai pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5 szelet bőrös karaj
10 dkg zsír

liszt
pirospaprika

Elkészítés:
A sertéshús bőrét kockásan bevagdaljuk, a húst megsózzuk, és először lisztbe, utána forró zsírba vagy olajba mártjuk, és roston szép pirosra sütjük.
Tálaláskor meghintjük pirospaprikával.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tolnai sváb pecsenye » Kurucpecsenye » Galyasági lacipecsenye 2 » Vasipecsenye
» Aprópecsenye tárcsán » Pecsenye jóasszony módon » Mustáros karajpecsenye » Bajor labdapecsenye
» Töltött szűzpecsenye » Zöldbabos aprópecsenye » Besztercei libapecsenye » Tejben sült pecsenye
» Zsiványpecsenye » Csípős fokhagymás pecsenye » Herkules pecsenyéje » Vargányás szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.