Tutireceptek.hu fejléc

Torma mártás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 ek liszt
2 ek olaj
2 ek reszelt torma

só bors
tejföl

Elkészítés:
Zalában nagy hagyománya van a leveshús mellé kínált mártásoknak
Az olajon megfuttatjuk a lisztet és ha már habos felöntjük víz és húsleves levével, és hozzáadjuk a tormát. Ízlés szerint ki mennyire szereti ecetesen utána ízesíthet, sózhat borsozhat. Összeforraljuk. Egy kanál tejföllel összekeverjük, hogy krémes legyen.

Elkészítési idő: 8 perc

A receptet beküldte: 55moncsi71


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Semmelkreen zsemlyemártás » Fokhagymamártás » Sajtos-diós mártás » Tárkonymártás
» Libamáj szőlőmártással » Rák tojásmártásban » Sóskamártás tükörtojással » Zöldségmártás
» Dödöle sóskamártással » Avokádó mártás » Nyúlgerinc borókamártással » Tepsis libacomb tormásan
» Tejszínes fokhagymamártás » Penne zöldmártással » Csirke paprikás mártással » Finom kaprimártás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.