Tutireceptek.hu fejléc

Tormás káposztasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kis fej vöröskáposzta
2 db savanykás alma
1 dl majonéz
1 dl kefír
2 evőkanál ecetes torma
cukor só

Elkészítés:
A káposztát vékony csíkokra vágjuk és megsózuk 20 percig állni hagyjuk.A majonézt összekeverjük a kefírrel cukorral tormával.Az almát héjjastól lereszeljük és a mártásba keverjük.Ezután hozzáadjuk a káposztát és összekeverjük.Legalább fél napig érlljük.Rántott húsokhoz tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztasaláta majonézzel » Majonézes káposztasaláta » Vörös káposztasaláta » Nyers káposztasaláta
» Tormás alma » Tormás tojássaláta » Almás-tormás csülök » Különleges káposztasaláta
» Céklás káposztasaláta » Káposztasaláta paleo módon » Tepsis libacomb tormásan » Erdélyi tormás hús
» Zöldséges, tormás hús » Káposztasaláta gazdagon » Almás káposztasaláta » Káposztasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.