Tutireceptek.hu fejléc

Török pacalleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
0,5 kg pacal,
1,5 liter víz,
1 tojássárgája,
1,5 pohár joghurt,
2 evőkanál liszt,
2 evőkanál vaj,
1 teáskanál erőspaprika,
4 gerezd fokhagyma,
1 dl ecet,
só.

Elkészítés:
A pacalt megtisztítom, ecetes, sós vízben kiáztatom, majd puhára párolom.
A főzővízből kivéve felcsíkozom.
Elkeverem a lisztet és a tojássárgáját a joghurttal, majd összekeverem a pacallal.
A vajat aranysárga színig hevítem, a tűzhelyről levéve belekeverem az erőspaprikát és a levesbe öntöm.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Török süti » Szarvaspacalleves » Töröklepény » Török lepény
» Tulumba ( török édesség) » Török csirkemell saláta » Török rizs (vegan) » Menemen, a török lecsó
» Török rakott csirke » Török joghurtos sütemény » Pilseni pacalleves » Török joghurtleves
» Török kenyércsemege » Török palacsinta » Orman Kebab ( török étel) » TÖRÖK tea


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.