Tutireceptek.hu fejléc

Törökparadicsom camembert sajttal, oregánóval ízesítve recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 db padlizsán,
1 db camembert sajt,
6 evőkanál paradicsompüré,
1 csokor oregánó,
5 evőkanál finomliszt,
2 dl olívaolaj,
só.

Elkészítés:
A padlizsánokat (amit sokan törökparadicsomként ismernek) meghámozzuk, hosszában fél cm vastag szeletekre vágjuk, és 10 percre sós vízbe tesszük.
Jól lecsöpögtetjük, és lisztbe forgatjuk.
Forró olívaolajban piros-ropogósra sütjük.
Tálalásnál a padlizsánszeleteket beborítjuk a paradicsommártással, és egy nagy szelet camembert sajtot helyezünk rá.
A tetejét megszórjuk az apróra vágott oregánóval.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazactatár krémsajttal » Sajttal rakott pulykamell » Padlizsánkrém juhsajttal » Sajttal töltött falatkák
» Fasírt sajttal » Baconben sült camembert » Sajttal rakott burgonya » Kacsamell sajttal, almával
» Sajttal töltött kiflik » Sajttal rakott csirkemell » Körte-camembert saláta » Rakott cukkini sajttal
» Tőkehalfilé sajttal » Sajttal töltött cukkini » Camembert tatár » Sonkás camembert saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.