Tutireceptek.hu fejléc

Tűzdelt felsál recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg felsál
1 petrezselyemgyökér
1 sárgarépa
2 ecetes uborka
2 zeller
10 dkg vöröshagyma
6 cl rum
3 narancs

törött bors
10 dkg füstölt szalonna

Elkészítés:
A húst sóval, borssal bedörzsöljük, majd a felszeletelt zöldségeket és a szalonnát rátűzzük. Így olajon átsütjük, majd felöntjük vízzel. Amikor teljesen puhára főtt, a húst egy tálra tesszük, és a visszamaradt lébe öntjük a rumot, a narancslevet. Így felforraljuk, majd ezzel leöntjük a húst, szeleteljük, és már kínálhatjuk is.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tűzdelt hús » Marhafelsál töltve » Sörös felsál » Fűszeres marhafelsál
» Tűzdelt Csirkemell » Pácolt tűzdelt házinyúl » Narancsos marhafelsál » Májas burgonyarolád
» Hentesborda » Mustáros karajpecsenye » Egy gyors ebéd » Rozmaringos csirkecomb
» Sonkás hústekercs » Mustáros hagymás tarja » Sonkás-hagymás szelet » Pulykamell paraj paplanban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.