Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tűzdelt felsál recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg felsál
1 petrezselyemgyökér
1 sárgarépa
2 ecetes uborka
2 zeller
10 dkg vöröshagyma
6 cl rum
3 narancs

törött bors
10 dkg füstölt szalonna

Elkészítés:
A húst sóval, borssal bedörzsöljük, majd a felszeletelt zöldségeket és a szalonnát rátűzzük. Így olajon átsütjük, majd felöntjük vízzel. Amikor teljesen puhára főtt, a húst egy tálra tesszük, és a visszamaradt lébe öntjük a rumot, a narancslevet. Így felforraljuk, majd ezzel leöntjük a húst, szeleteljük, és már kínálhatjuk is.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tűzdelt Csirkemell » Fűszeres marhafelsál » Narancsos marhafelsál » Sörös felsál
» Tűzdelt hús » Pácolt tűzdelt házinyúl » Marhafelsál töltve » Bujtatott porkolt
» Cukkinis fasírt » Békacomb rántva » Csirkegombóc » Ízletes csirke
» Fasírttekercs » Rakott pecsenye » Rizses-zöldséges csirke » Temesvári sertéskaraj



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.