Tutireceptek.hu fejléc

Uborka leves kaprosan recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kígyóuborka
1 pohár joghurt
1 kávéskanál só
1 késhegynyi őrölt bors
1 teáskanál vegeta
1 csokor kapor

Elkészítés:
Hideg uborkaleves 2.

Az uborka egynegyedét hámozás nélkül uborkagyalun leszeleteljük. A többi részét lehámozzuk, felkockázzuk..és fél liter vízben a fűszerekkel puhára főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni. Ekkor belekeverjük a joghurtot és összeturmixoljuk. A félretett uborkaszeletekkel és apróra vágott kaporral díszítjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hűsítő dinnyekrémleves » Sárgarépaleves kefírrel » Áfonyás banánkrémleves » Tejszínes spárgakrémleves
» Aszalt szilvás sonkaleves » Perzsa joghurtleves » 10 perces ananászleves » Kapros csirkeragu-leves
» Spárga leves » Krémleves sütőtökből » Zöldspárga leves » Eperkrémleves
» Kelbimbóleves » Tárkonyos halleves » Friss gombaleves » Cukkinileves fogyizóknak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.