Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ugorj a számba recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg borjúszelet,
só,
bors,
7 dkg pármai sonka,
8 zsályalevél,
5 dkg vaj,
1,5 dl fehérbor.

Elkészítés:
A húst 8 egyenlő nagyságú darabba vágom és enyhén kikalapálom.
Sózom és borsozom.
Fél-fél szelet pármai sonkát és egy nagy zsályalevelet teszek a hússzeletekre, felgöngyölöm és fogvájóval megtűzöm.
Egy serpenyőben felolvasztom a vaj kétharmadát és a borjúszeleteket közepes tűznél minden oldalról 3 percig sütöm.
Kiveszem a serpenyőből és melegen tartom.
Ekkor újra nagy hőfokra kapcsolok és borral eloltom a sütőzsiradékot.
Majdnem teljesen besűrítem, majd a végén hozzáadom a maradék vajat.
A húsokra öntöm és tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gezemicés csirke » Alföldi rostélyos » Zöldséges pulykaragu 2 » Tere-fere pipi felturbózva
» Lecsós sertésborda » Tatár beafstek » Csőben sült currys csirke » Pecsenye jóasszony módon
» Húsgombóc paradicsommártással » Oldalas másként » Kolozsvári-káposzta » Chilis-szójás csirkemell
» Karfiolos rakottas » Spárgás-mustáros marhasült » Sajtos-kukoricás húsos tészta » Tatárbeafsteak



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.