Tutireceptek.hu fejléc

Új Nokedlis lecsó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60-60 dkg zöldpaprika és paradicsom
1 fej vöröshagyma
olaj
őrölt bors

A galuskához
4 tojás
15-20 dkg liszt
1 evőkanál olaj


Elkészítés:
ELKÉSZÍTÉS

A karikákra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd beletesszük a felkarikázott paprikát. Rövid ideig pároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt készre pároljuk. A nokedlit a tojásokból annyi liszttel készítjük, hogy nokedliszaggatóval lehessen szaggatni. Forrásban levő olajos vízben megfőzzük a nokedlit, átszedjük a lecsóhoz, és a sütőben átforrósítjuk.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 500 kcal

A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos-lecsós gomba » Lecsós rakott burgonya » Vargányás lecsó bográcsban » Lecsó római tálban
» Tarhonyás-szalonnás lecsó » Cukkinis lecsó » Tarhonyáslecsó virslivel » Nokedlis darálthús
» Lecsó 90 » Lecsós csirkemáj2 » Lecso’s szelet » Padlizsános-lecsós csirke
» Lecsós-túrós tészta » Lecsós ponty » Lecsós burgonya » Tojásos-padlizsános lecsó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.