Tutireceptek.hu fejléc

Update 1 Párolt alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
• 30 dkg zöld alma
• 5 dkg vaj • fahéj
• folyékony édesítőszer
• 1 dl száraz fehérbor
• 1 evő-kanál zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben. Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraltad a levét, kész a csemege.


A receptet beküldte: anett59

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás tarja Update1 » Párolt felsőcomb filé » Párolt rák » Keksztekercs (Update 1)
» Karfiolos tonhal Update2 » Almás-túrós muffin update1 » Update 1 bucik » Karfiolpüré (update1)
» Borban párolt csirke » Párolt zellerkrém » Kakaós csiga (update 2) » Update 1 kókuszgolyó
» Update 1 Kefíres süti » Update 1 Joghurtos nasi » Zelleres párolt pulykamell » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.