Tutireceptek.hu fejléc

Update 1 Spenótos hústekercs recept

Kategória:


Hozzávalók:
Készíthető sertés, pulyka, csirke, vagy marhahúsból is.

Hozzávalók
Bármelyik fajta hús,
spenót,
natúr joghurt,
tojás,
őrölt bors,
őrölt szerecsendió (nagyon pici),
fokhagyma (csak bedörzsölni vele a húst).

Elkészítés:
Elkészítés
A hússzeleteket nagyon vékonyra kiklopfoljuk, bedörzsöljük a fokhagymával, sózzuk, borsozzuk, és a szerecsendióval meghintjük. A friss spenótot forró vízzel leöntjük, és jól kinyomkodjuk. A spenótot a hússzeletbe göngyöljük, és hústűvel a húst átszúrjuk. Közepes méretű tepsit kivajazunk, és egymás mellé helyezzük a tekercseket. A joghurtot egy tálba kiöntjük és összekeverjük két egész tojással. Ráöntjük a húsra, és lefóliázzuk a tepsit. A húst – attól függően, hogy melyik fajtát választottuk – megsütjük. (Sertés, marha: 35-40 perc, pulyka vagy csirke:15 perc). Amikor kész, levesszük a fóliát, és pirosra sütjük. Spenót helyett készíthetjük zöldbabbal, brokkolival vagy cukkinivel.


A receptet beküldte: anett59


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos-csirkés penne » Spenótos tojás » Kókuszgolyó (update 2) » Szilvás lepény (update 2)
» Hústekercsek » Spenótos-camembertes batyu » Spenótos-túrós wrap » Update 1 bucik
» Vanilia Dream (update 1) » Update lángos » Spenótos pulykafasírt » Fokhagymás hústekercs
» Kávés madártej (Update1) » Virslis lecsó (update 1) » Bolognai spagetti Update 1 » Mákos kifli (update 2)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.