Tutireceptek.hu fejléc

Update 1 Toszkán halleves (20g szénhidrát, 305 kcal/adag) recept

Kategória:


Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:
1 kisebb konyhakész hal (kb.70 dkg),
1 szál póréhagyma,
2 szál sárgarépa,
3 paradicsom,
fél zellergumó,
1 fej hagyma,
3 gerezd fokhagyma,
1 evőkanál citromlé,
fél csokor petrezselyem,
só,
bors,
tárkony

Elkészítés:
Az alaposan megtisztított hal fejét, farkát levágjuk. Gerincét kiemeljük, törzsét 2 cm-es darabokra vágjuk, és meglocsoljuk citromlével. Fazékba helyezzük, fejjel farokkal együtt és leöntjük másfél liter vízzel. Hozzáadjuk a karikákra vágott sárgarépát, póréhagymát, a kockára vágott zellert, az egészben hagyott hagymát és fokhagymát. Sóval, borssal, tárkonnyal, és az összekötözött petrezselyemmel fűszerezzük. Fedő alatt, 20 percig főzzük.
A család többi tagja, pirított zsemlekockával fogyaszthatja.


A receptet beküldte: anett59


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolpüré (update1) » Kakaós csiga (Update 1) » Piskóta (update 2) » Update 1 Tonhalkrém
» Túrótorta (update 1) » Update 1 Kávés madártej » Tárkonyos halleves » Update 1 Gyümölcskenyér
» Vanília Dream Update1 » Sajtos sertéskaraj Update1 » Halleves » Karfiolos tonhal Update2
» Finn füstölt halleves » Csokis keksz (update 2) » Piskóta (update 1) » Lúdláb-update módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.