Tutireceptek.hu fejléc

Update1 Rakott zöldbab spárga módon (28.10 mg koleszterin recept

Kategória:


Hozzávalók:

60 dkg zsenge zöldbab
nagy pohár tejföl,
csökkentett zsírtartalmú 2 evőkanál olívaolaj
5 evőkanál upd. morzsa
3 dkg margarin

édesítő

Elkészítés:
A zsenge zöldbabot megpucoljuk, de nem daraboljuk fel. Sós vízben puhára főzzük. Jénai edényt kikenjük a margarinnal, lerakjuk a zöldbabot egy sorban, majd tejföllel meglocsoljuk. Ha kell, kicsit sózzuk, egy csipet édesítő szerrel meghintjük és pirított morzsával szintén megszórjuk. Majd ismét a zöldbab és az előzők. Tetejére tejföl és morzsa kerül, a maradék margarint is rá lehet tördelni. Sütőben összemelegítjük


A receptet beküldte: anett59


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos disznócsorba » Zöldbabos csirkemell » Gyergyói rakott tojás » Zsír nélküli rakott hús
» Csülkös zöldbableves » Rakott piskóta » Rizses rakott spárga » Rakott cukkini 2
» Tejszínes rakott karfiol » Balkáni rakott hús » Rakott kel tejfölösen » Rakott pulykamell
» Spárgás cukkinisaláta » Mediterrán rakott krumpli » Diós-meggyes rakott kifli » Barnarizs-rakottas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.