Tutireceptek.hu fejléc

Vacsora HotPanban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 alsó csirkecomb

bors
fokhagym
1 piros californiai vagy kápia paprika kockázva

30 dkg csirkemáj
20 dkg szeletelt bacon szalonna
bors
majoranna
1 dl tej

4 nagyobb burgony kockára vágva
1 fej vöröshagyma szálasra vágva

bors

Elkészítés:
A csirkemájat előzőnap beáztatom a fokhagymás borsos majorannás tejbe.(Nem sózom)Másnap leszűröm,és a májakat begöngyölöm 1-1 szelet bacon szalonnába.
A HotPanbe kevés zsiradékot teszek és sorba belerakom a göngyöleget.
A csirkecombokat sózom borsozom és azt is a májak mellé teszem.Ekkor fokhagyma pépet nyomok rá.megszórom a kockára vágott paprikával.
A következő sorba mellé teszem a burgonyát amit szintén sózok borsozok és a tetejére kerül a vöröshagyma.
Fedője alatt kb 25 pecig sütöm,kb 5-10 percig
maximális hőfokon majd lejjebb veszem .
Ha a burgonya elkészült,kiszedem,a húsokat megfordítom és kb 10 percig sütöm még.

Tálaláskor középre teszem a bugonyát ráteszem a sült paprikát és kőrbe rakom a husival.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkevacsora » Mexikoi gyors vacsora » Gyors csirke vacsora. » Vacsorára
» Gyors tésztavacsora » "Szegény ember" vacsorája » Gyors wok-vacsora » könnyű vacsora
» Tavaszi burgonya vacsora » Parasztvacsora diétásan :) » Kedvenc vacsora » Lusta asszony vacsorája
» Gyors vacsora zöldségekkel » Paleo reggeli, vacsora » Hamis rántott csirkecombok » Csirkemell eperrel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.