Tutireceptek.hu fejléc

Vad-májpástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg vaddisznó máj
2 db vöröshagyma
25 dkg vaj

bors
rozmaring

Elkészítés:
A hagymát apró kockákra vágjuk,és 2 ek vajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felcsíkozott májat. Fűszerezzük borssal és rozmaringgal, majd lefedve készre pároljuk. Sózzuk, majd húsdarálón daráljuk le. Vajjal habosra keverejük, majd formába töltjük és hűtőben hagyjuk megdermedni.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkapuding » Pástétom » Szalonnás túrókrém pirítóssal » Olívakrém
» Arab padlizsánkrém » Bundás kenyér sütőben » Vinete » Tojáskrém a'la Kátya
» Pikant » Kenőmájas » Lencsekrémes pirítós » Hagymás krémsajt
» Vajas kapros pirított kifli » Lazackrém » Életerőszendvics » Kátya féle Padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.