Tutireceptek.hu fejléc

Vadlazac ragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg vadlazac,
5 dkg vaj,
1 g gyömbér,
1 citrom (vagy limetta) héja,
tengeri só,
chili-olaj,
bors .

Elkészítés:
A lazacot 16 db egyforma nagyságú kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
A gyömbért és a citromhéjat a lazachoz adjuk.
A vajat feldaraboljuk és a lazaccal együtt zárt aljú párolót tálba tesszük.
80 fokon 8 percig pároljuk.
Ha kell, sóval utána ízesítjük , chili-olajjal meglocsoljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött tok » Polip borraguban » Pontyszeletek sütőben sütve » Ponty Orly módra
» Halfilé sáfrányos vajjal » Petrezselymes tonhal (lazac) » Fokhagymás ponty » Lazacmajonéz
» Fóliában sült hal » Busa burgonyával » Pontyragu puliszkagombóccal » Tárkonyos harcsa
» Kapros zaftos süllő » Halászlé ahogy én csinálom. » Halfilé zödségesen » Halas rizottó 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.