Tutireceptek.hu fejléc

Vagdalthússal töltött zsemle recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 db 40 dkg-os vagdalthús

2 kis doboz májkrém

8 db zsemle

tej

10-15 dkg reszelt sajt



bors

szerecsendió

Elkészítés:
A zsemléket félbe vágom, kiszedem a belsejét. A zsemle belét annyi tejbe áztatom, hogy enyhén pépes masszát kapjak. A vagdalthúst, májkrémet villával összetöröm, és az áztatott zsemléhez keverem. Sózom, borsozom, szerecsendióval ízesítem. /Ha több sajtunk van, akkor reszelt sajt is mehet a töltelékbe, esetleg krémsajt./ Az elkészült tölteléket visszarakom a zsemlékbe, reszelt sajttal megszórom, sütőben addig sütöm, míg a sajt szépen rápirul.

Tanácsok:
Az ízesítést lehet variálni, ki mivel szereti. Mehet bele ketchup, mustár, pirosarany......


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhallal töltött paprika » Töltött ananász » Zsemlekenyér » Almával töltött camembert
» Töltött ostya » Töltött tojás » Sonkával töltött csirke » Töltött sonkatekercs
» Tojással töltött húslabdák » Töltött ostya 2. » Házi zsemle » Rántott töltött kifli
» Sajttal töltött pulykamell » Töltött fasírt » Zsemlegombóc parasztosan » Töltött gombafejek sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.