Tutireceptek.hu fejléc

Vajgaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 tojás
1 ek vaj
1 kk só vagy ételízesítő
1 csipet szárított petrezselyem,
vagy ½ petrezselyemkocka
liszt

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, és annyi lisztet keverek bele, amennyit felvesz, hogy közepesen kemény legyen. Azután kiskanállal a forrásban levő levesbe szaggatom.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Édes bundáskenyér » Spenótos-tojásos quiche » Sütõtök leves » Málnakrémleves
» Vadnyúl pástétom » Marhagulyás paleosítva » Savanyú leves velővel » Savanyú zöldbableves
» Galyasági zellerkrémleves » Spanyol csirkeleves » Gombás póréleves krémsajttal » Nátha ellen házilag
» Könnyű Minestrone » Sárgadinnye krémleves » Füstölt sajtos leves » Minestrone leves igazán jól


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.