Tutireceptek.hu fejléc

Vasi paprikás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 l tej
6 szelet karaj
fokhagyma(én granulátumot használok)

bors
pirospaprika
liszt

Elkészítés:
a húst kicsit rostjára ütögetem és fokhagymás-sós tejbe minimum hat órát pácolom.
5 ek. kanál lisztet elkeverek egy ek. kanál pirospaprikával és ek. kanál feketeborssal.
olajat forrósitok a lisztbe forgatom a hússzeleteket(jól bele szoktam nyomkodni a lisztet a husiba)majd kisütöm. pár perc elég mindkét oldalnak!

Tanácsok:
ubisalátával és krumplipürével az igazi!


A receptet beküldte: pitzburg


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-paprikás cukkini » Paprikás kolbászgulyás » Békacomb paprikásan » Karfiol paprikásan
» Patisszonpaprikás » Sült paprikasaláta. » Káposztás paprikás » Paprikás csiga
» Malacpaprikás » Csornai töltött paprikás » Paprikás-szelet » Köményes-paprikás sajtkrém
» Tejfeles halpaprikás » Paprikás rizses hús » Babpaprikás » Zöldbabos csirkepaprikás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.