Tutireceptek.hu fejléc

Vegyes disznósajtsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg legalább három fajtából álló disznósajt (friss és füstölt disznósajt, valamint bőrsajt),
1 fej lilahagyma,
petrezselyemzöld,
3-4 evőkanál ecet,
só,
bors,
1 evőkanál olaj,
1 retek,
1 paradicsom.

Elkészítés:
A disznósajtokat felszeletelem és egy tálon szépen elrendezem.
A hagymát karikára vágom és elosztom a sajtokon.
Az ecetből, sóból, borsból és olajból Vinaigrette mártást keverek és a salátahozzávalókra öntöm.
Retekrózsával és paradicsommal díszítem, majd hidegen tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyes muffin » Vegyes sült zöldségek » Vegyes nyári saláta » Galyasági vegyes pörkölt
» Vegyes savanyúság télre » Vegyes grill » Vegyes gyümölcsleves » Téli vegyes saláta
» Vegyes zöldköret fóliában » Feta sajtos vegyessaláta » Japán vegyestál » Vegyes saláta
» Tonhalas vegyes saláta » Vegetáriánus vegyes saláta » Vegyes húscsíkok » Vegyes püré leves gazdagon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.