Tutireceptek.hu fejléc

Vendégváró tejszines hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1kg csirke vagy pulykamell
2 doboz tejszin
20dkg reszelt sajt
2 csomag gombás,brokkolis vagy fokhagymás levespor


Elkészítés:
A húsról leszedjük a bőrt, vékonyra szeleteljük, és enyhén besózzuk. A hússzeleteket egy nagyobb tepsibe egymás mellé rakjuk. A tejszint és a levesport összekeverjük, a húsra öntjük , és kb. 12 órára hűtőbe tesszük. Ezután a tepsit alufóliával betakarjuk, sütőbe tesszük, és a húst kb. 20 percig sütjük . Utána rászórjuk a reszelt sajtot, és még tovább öt percig sütjük. Rizzsel és uborkasalátával kináljuk.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes csirkemell ragu » Gombás-tejszínes penne » Tejszínes citromfagylalt » Tejszines túrókrém torta
» Vendégváró sajtgolyók » Tejszínes zöldbabsaláta » Tejszínes-gombás csőtészta » Tejszínes csirke
» Vendégváró tepertőkrém » Tejszínes mustáros karaj » Tejszines meggytorta » Porhanyós vendégváró perec
» Tejszínes-gyümölcsös rizs » Sajtos vendégváró » Tejszínes csirkemellfilé » Vendégváró csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.