Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Veronai gombóc recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 kg krumpli
25 veronai, vagy kobász vagy sonka
25 dkg liszt
2 db tojás
olaj só
bors
zsemlemorzsa

Elkészítés:
A krumplit megfözzük,sós vizben, leszürjük,(lehet héjjában is főzni)áttörjük, hozzáadjuk a tojásokat és a lisztet, majd vastag hengert formálunk, amit karikáva vágunk, félre tesszük.

A húsnemüt kb 1 cm kockára daraboljuk,és kevés olajon megfuttatjuk.

Mindegyik karikáka bele helyezzünk egy-egy kocka husikát, és gomboccá formáljuk.

Majd forró vizben kifőzzük, és piritot zsemlemorzsában meg hempergetjük.

Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns rizsgombóc » Túrógombóc kezdőknek » Lestyános húsgombóc » Nyírségi gombócleves 2.
» Grizgombóc levesbe » Túrógombóc egyszerűen » Káposztás gombóc... » Túrógombóc diétásan
» Rizsgombóc » Sztrapacskagombóc » Húsgombóc darált húsból » Szilvalekváros kelt gombóc
» Túrógombóc diós bundában » Almás gombóc » Kukoricadaras gomboc » Gyors és laza túrógombóc



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.