Tutireceptek.hu fejléc

Vese parázson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 sertésvese,
olaj,
őrölt feketebors,
só.

Elkészítés:
A veséket hosszában elfelezem, megtisztítom (kéregállomány és velőállomány kivágása), majd vízben egy órát áztatom.
Utána lecsepegtetem és szárazra törlöm.
Olajjal beecsetelem és megszórom őrölt borssal.
Faszénparázs felett mindkét oldalt grillezem, sózom és forrón tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kürtős kalács parázson » Betyárbatyu parázson » Töltött dagadó erdélyiesen » Sertéshava római tálban
» Unikumos pulyka » Csülökpörkölt » Székely sertéscsülök » Fokhagymás csirkemell
» Rakott fasírt » Brokkolis csirkemell # » Paleo fasírt » Currys szelet ananásszal
» Baconos karaj » Töltött káposzta -nálunk » Fasírttekercs » Csirkemellből pörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.