Tutireceptek.hu fejléc

Világbajnok melegszendvicskrém :-) recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
kb. 10 dkg párizsi
kb. 10 dkg májkrém
egy darab lángolt kolbász
esetleg gépsonka
margarin vagy vaj
mustár
pirosarany
bors

Elkészítés:
A párizsit, a kolbászt daráld le és keverd össze a májkrémmel, ez fogja adni az alapját a krémnek. Adj hozzá valamennyi (nem túl sok) margarint, és ha van otthon sonka, azt is daráld hozzá. Nem tudok pontos mennyiségeket, az a lényeg, hogy kenhető legyen, és minden résztvevőnek érezni lehessen az ízét! Tegyél bele elég sok borsot és mustárt és egy kevés pirosaranyat! Kend meg vele a kenyérszeleteket, és vond be a tetejüket reszelt sajttal. Aztán tedd be a grillbe, magas hőmérsékletre, és addig süsd, amíg kicsit kezd megpirulni a sajt a tetején!

Tanácsok:
Akkor jó, ha elég erős az íze és kicsit csíp! A kenyéren megsütve kevésbé lehet majd érezni.
Ezt a melegszendvicskrémet én találtam ki, mert a vacak konzervekkel sehogy sem tudtam reprodukáni azt az isteni finomságú melegszendvicset, amig régen lehetett kapni a Batthyány téri aluljáróban (fél óriáskiflin) :-)))

Elkészítési idő: 15 perc
Kalóriatartalom: nmtom kcal

A receptet beküldte: Sofiona


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Melegszendvicskrém » Pikáns melegszendvicskrém » Heni melegszendvicskréme » Francia krémsajt házilag
» Tonhalas szendvics » Csirkemájas pástétom » Tojásos szendvicskrém » Tonhalkrém
» Juhászzsemle » Szardíniás körözött » Olcsó pástétom » Sajtkrém - kolbásszal
» Serpenyős melegszendvics » Szezámmagos sütőtökkrém » Hintóban készült tojás » Csípős fűszervaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.