| Világbajnok melegszendvicskrém :-) receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: kb. 10 dkg párizsi kb. 10 dkg májkrém egy darab lángolt kolbász esetleg gépsonka margarin vagy vaj mustár pirosarany bors Elkészítés: A párizsit, a kolbászt daráld le és keverd össze a májkrémmel, ez fogja adni az alapját a krémnek. Adj hozzá valamennyi (nem túl sok) margarint, és ha van otthon sonka, azt is daráld hozzá. Nem tudok pontos mennyiségeket, az a lényeg, hogy kenhető legyen, és minden résztvevőnek érezni lehessen az ízét! Tegyél bele elég sok borsot és mustárt és egy kevés pirosaranyat! Kend meg vele a kenyérszeleteket, és vond be a tetejüket reszelt sajttal. Aztán tedd be a grillbe, magas hőmérsékletre, és addig süsd, amíg kicsit kezd megpirulni a sajt a tetején! Tanácsok: Akkor jó, ha elég erős az íze és kicsit csíp! A kenyéren megsütve kevésbé lehet majd érezni. Ezt a melegszendvicskrémet én találtam ki, mert a vacak konzervekkel sehogy sem tudtam reprodukáni azt az isteni finomságú melegszendvicset, amig régen lehetett kapni a Batthyány téri aluljáróban (fél óriáskiflin) :-))) Elkészítési idő: 15 perc Kalóriatartalom: nmtom kcal A receptet beküldte: Sofiona Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |