Tutireceptek.hu fejléc

Vitamintál sajttal recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
50dkg karfiol
25-25dkg zöldborsó,zöldbab,srépa
2dl tejföl
12dkg reszelt sajt

vaj.

Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt,a kockára vágott srépát,a felaprított zöldbabot és a borsót külön-külön sós vízben nem túl puhára főzzük.Leszűrjük,lecsöpögtetjük,és kivajazott tűzálló tálba tesszük.Meglocsoljuk egy kevés olvasztott vajjal,leöntjük enyhén sós tejföllel,majd megszórjuk reszelt sajttal,és sütőben jól átsütjük!

Tanácsok:
Én a zöldségeket a következőképpen készítem:
karfiolt: hideg vizben,ha már felforrt a viz,szűröm is le
srépát és borsót:kb.5-10 percig fözöm együtt
zöldbabot:roppanósra mert a sütöben is puhul még.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: orchidea11


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott kel sajttal » Sajttal rakott burgonya » Sajttal sült kelbimbó » Padlizsánkrém juhsajttal
» Fasírt sajttal töltve » Tepsis cukkini krémsajttal » Padlizsán sajttal az igazi » Rakott cukkini sajttal
» Nagy sajttál » Rakott káposzta juhsajttal » Zöldpaprika sajttal » Tonhal sajttal és gombával
» Cukkinipuffancs sajttal » Csicsóka gomolyasajttal » Sajttál » Sajttal töltött falatkák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.