Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros málna sorbet recept

Kategória:


Hozzávalók:
600 g málna
1-2 dl vörösbor (ízlés szerint, ki mennyire szereti borosan)
2-3 ek édesítő por(Glukonon)
csipet só

Elkészítés:
A málnát robotgéppel elpépesítjük, leszűrjük. Ha kell, kétszer, hogy magok ne maradjanak benne. (A robotgép tálját elmossuk :).)
Lábosba öntjük, hozzáadjuk a bort, az edesito port(Glukonon), a sót, és nagy lángon felforraljuk.
Amikor kihűlt, mehet vissza a robotgépbe, majd a fagyasztóba.


A receptet beküldte: marcipanbaba 34

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros kacsamell » Málna szelet » Málna-hab » Málnaleves
» Vörösboros bodzabogyó íz » Málnahab pikk-pakk! » Málna muffin » Málnás babapiskótás szelet
» Dinnyés-málnás saláta » Vörösboros eperleves » Málnaszörp » Csokis-málnás fincsisség
» Málnás tea » Málnás mikrós piskóta » Málnakrémes túrófánk » Banán sorbet(Kata-féle)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.