Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros málnakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
45 dkg málna,
4 tojássárgája,
2 dl tejszín,
2 dl vörösbor,
2 kanál konyak,
késhegynyi őrölt szegfűszeg,
2 evőkanál porcukor.

Elkészítés:
A málnából kiveszek egy maréknyit és behűtöm.
A többit összeturmixolom, majd hozzámixelem a többi hozzávalót is.
Az egészet jól behűtöm, majd csészékbe osztva elosztom a tetejére a málnaszemeket.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-vörösboros gulyás » Vörösboros zselé » Málnakrémleves hidegen » Vörösboros pontyfilé
» Vörösboros sült pulyka » Vörösboros szőlőleves » Vörösboros hagymás tojás » Gombás vörösboros tokány
» Vörösboros szederdzsem » Tejszínes málnakrémleves » Vörösboros puncs » Vörösboros csülökgulyás
» Vörösboros puncstorta » Vörösboros málna sorbet » Vörösboros meggyleves » Vörösboros csülökpörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.