Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
250 g darált marhahús
100 g zabpehely
fokhagyma, só, bors, pirospaprika, ételizesítő

Elkészítés:
A zabpelyhet beáztatjuk egy 20 percre ételizesítős vízben, majd hozzákeverjük a daráthúshoz, a fűszerekkel ízlés szerint. Aztán kevés olajon kisütjük az ízlés szerint formázott húspogácsákat.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: kisgé

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldségfasírt szójával » Update 1 Zabpelyhes bonbon » Almás-zabpelyhes szelet » Csicsóka fasírt
» Brokkolifasírt » Nagyon finom Karfiolfasírt » Húsos, gombás fasirt » Tökfasírt
» Sárgarépa fasírt » Zabpehely fasírt » Az én zabpelyhes fasírtom » Kakaós zabpelyhes süti
» Burgonyás sajtos fasírt » Zöldségfasírt » Zabpelyhes húsgombócleves » Almás csirke fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.