Tutireceptek.hu fejléc

Zacskós hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet sertéshús(comb, karaj, tarja)
sárgarépa
fehérrépa
hagyma
fokhagyma
brokkoli
zöldbab
ételízesítő, bors
sütőzacskó
# liszt

Elkészítés:
A húsokat kiverem, megszórom ételízesítővel, sok borssal és apróra vágott fokhagymával. A zöldségeket megtisztítom, meglocsolom egy pici olajjal, pici lisztet szórok rá, és a tepsi aljára halmozom. Ráteszem a húsokat, és az egészet a sütőzacskóba csomagolom és megsütöm. Kb. 1-1,5 óra múlva csuda finom, zaftos, aromás ételt vehetünk ki a sütőből.

Tanácsok:
Egyszerű és ízletes! Fagyasztott zöldségeket is használhatunk!


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zacskós lángos » Zacskós csirke » Sütőben sült ragus hús » Májas burgonyarolád
» Gombás sertésszelet » Szilvás csirkemelltekercs » Finom karaj » Csirke Dubary módra
» Csirke vadász módra » Kenyérbe sült sonka » Disznótoros káposzta. » Csirkemell pehelybundában
» Tejfölös sertéshús » Császárnő csirkéje » Baconbe tekert csirkemáj » Sonkával göngyölt virsli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.