Tutireceptek.hu fejléc

Zeller cordon bleu recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1,5 kg zellergumó
25 dkg szeletelt sajt
25 dkg vaj
15 dkg zsemlemorzsa
10 dkg liszt
3 tojás
2 evőkanál ecet

Elkészítés:
A meghámozott zellert fél centi vastag szeletekre vágjuk. Két liter ecetes vízben 5 percig főzzük., leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük.
A sajtot akkorára vágjuk, mint a zellert, majd egy-egy szelet közé teszünk egy szelet sajtot.
Lisztbe, felvert tojásba, morzsába forgatjuk, végül olajban mindkét oldalán megsütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» "Cordon Bleu"-palacsinta » Burgonyaleves(zelleres) » Zeller leves » Pikáns zellerleves
» Reszelt zeller-répa saláta » Zellerleves pikánsan » zöldséges zellerkrém » Szalonnás zeller
» Majonézes zellersaláta » Zellerrakottas sonkával » Csőben sült sajtos zeller » Cordon Blue
» Mandulás Zeller » Angolzeller csőben » Zellerleves barna rizzsel » Paprikás zeller


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.