Tutireceptek.hu fejléc

Zöldbab főzelék II. recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
zoldbab
1 kisebb voroshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 zoldpaprika
1 papadicsom
etolaj
so
etelizesito
tejfol
liszt

Elkészítés:
Az osszevagott zoldbabot, ra tesszuk egy porkolt alapra/etolajba, a voroshagymat, fokhagymat, zoldpaprikat, paradicsomot megparoljuk, tehetunk bele egy kis oroltpaprikat is.Megsozzuk, kis etelizesitovel megszorjuk, es hozzaadjuk a zoldbabot. Mikor megfott tejfolos habarassal behabarjuk.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Macedón főzelék » Joghurtos zöldbabsaláta » Csicsóka-banán főzelék » Tárkonyos rakott zöldbab
» Zöldbableves betyárosan » Tejfölös zöldbab leves » Zöldbabos tarte » Kelkáposztafőzelék
» Joghurtos zellerfőzelék » Rakott zöldbabom » Zöldbabos egytál báránnyal » Borsófőzelék másképp
» Krumplifőzelék Malbe módra » Burgonya fözelék 2 » Tárkonyos zellerfőzelék » Zöldbabos csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.