Tutireceptek.hu fejléc

Zöldbabtokány recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 üveg zöldbab(konzerv)
1 evőkanál zsír
1 fej vöröshagyma
1 csomó petrezselyelyem
1 kávéskanál pirospaprika


Elkészítés:
A zöldbabot leszűrjük, a zsírban halványra pirítjuk
az apróra vágott vöröshagymát meghintjük apróra vágott petrezselyemmel pirospaprikával,hozzáadunk 1dl zöldbab levét.Addig főzzük amíg a hagyma szét fő és mártásszerű lesz.Ekkor beletesszük a leszűrt zöldbabot és néhány percig pároljuk a paprikás lében.
Tükörtojással és friss kenyérrel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós burgonyafasírt » Zukkini felfújt » Karfiolos rántott palacsinta » Karfiolos palacsinták
» Sajtszósz párolt zöldségekhez » Karfiol sajttal » Téli vitamin 6 adag » Burgonyával rakott kelbimbó
» Töltött padlizsán » Édes-csípős zöldségek » Zeller cordon bleu » Sajtos karfiol Ina módra
» Brokkolis korongok joghurttal » Kapros cukkiniropogós » Rakott zöldséges picikék » Zöldséges csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.