Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós metélt recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
4 kis fej vöröshagyma
4 evőkanál olaj
4 paradicsom
15 dkg zöldborsó (konzerv)
50 dkg laposmetélt
15 dkg puha sajt
10 reszelt parmezán (jellegű) sajt


Elkészítés:
A hagymát meghámozzuk és felaprítjuk. 3 evőkanál olajon aranysárgára sütjük, majd hozzáadjuk a meghámozott és csíkokra vágott paradicsomot. Ízlés szerint sózzuk, és 15 percig pároljuk, majd hozzákeverjük a lecsepegtetett zöldborsót, összemelegítjük. Levesszük a tűzről, és melegen tartjuk. Közben sóval és 1 evőkanál olajjal ízesített forró vízben kifőzzük a tésztát, lecsepegtetjük. A tésztát zöldborsós mártással összekeverjük. A kis kockákra vágott puha és a reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: RLindi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyúkáposztás metélt » Zöldborsós rizses csirke » Bangkoki metélt » Csirkemájas zöldborsós hús
» Sajtos-zöldborsós ropogós » Zöldborsós szűzérmék » Zöldborsós csirkemell » Habos palacsintametélt
» Rakott diós metélt » Zöldmetélt piros raguval » Diós-paradicsomos metélt » Amszterdami húsos metélt
» Zöldborsós zúzapörkölt » Pikáns metélt » Betakart diós metélt » Zöldborsós apróhús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.