Tutireceptek.hu fejléc

Zöldcitromban pácolt lazac recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 Lime
1 Csokor Friss Kapor
2 Gerezd Zúzott Fokhagyma
Lazacfilé

Elkészítés:
A lime levét kicsavarjuk, A csokor friss kaporral, 2 gerezd zúzott fokhagymával alaposan elkeverjük. Ebbe pácoljuk a lazacot 1 órán át, majd tálaljuk.

Tanácsok:
Ha szaftosabbra szeretnénk sütni a lazacot akár egy éjszakán át is pácolhatjuk!

Elkészítési idő: 80 perc
Kalóriatartalom: 0% kcal
Szénhidráttartalom: 0% gramm
Zsírtartalom: 0% gramm

A receptet beküldte: lini2203


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazacos rakott tészta » Pácolt kelbimbó » Lazacos előétel » Lazactatár krémsajttal
» Spárgás-lazacos fusilli » Lazac roston » Lazacmajonéz » Fokhagymás-fűszeres lazac
» Lazacos rakott burgonya » Pacolthus » Tojásban pácolt csirkemell » Fenyőmagos lazacfilé
» Narancsos lazac » Pácolt pulykamell » Pácolt fokhagyma » Mézben pácolt marhasült


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.