| Zöldséges savanyúkáposztás fasírt egyben sütve (zöldségektől függ az update kódja) receptHozzávalók: Fél zacskó mexikói zöldségkeverék (vagy bármilyen friss zöldség lereszelve) 3-4 egész tojás Pici savanyú káposzta (elhagyható Fűszrek ízlés szerint Zabkorpa (amennyit felvesz) Póréhagyma Pici olivaolaj Elkészítés: Ha zöldségkeverékből csinálod, felteszed párolódni. Ha friss zöldségekből, akkor lereszeled, és úgy kezded párolni (ebben az esetben gyorsabban kész van). Fűszerezed ízlés szerint (én csak ízvarázst teszek bele). Mikor már puhák a zöldségek (én pépesítettem botmixerrel, mert nagyon darabos volt), lehúzod a tűzről és mehet bele a tojás, utána pedig a zabkorpából annyi, amennyitől még nem lesz betonkemény. Ha túl tömörnek érzed a masszát, mehet bele még egy pici víz (én így jártam, és utólag engedtem fel még egy picivel. Mikor kész a massza, jénai alját picit kiolajozod, és belesimítod. Végül megsütöd. Laktató, nagyon finom Tanácsok: A savanyú káposztát együtt pároltam a zöldségekkel, de mikor kész lett, megkóstolva nem éreztem benne. Így nyersen is tettem a masszába apróra vágva, így pikánsabb lett a kaja. A zöldségeket évszaktól függően lehet variálni, csak a képzelet szab határt. Mehet bele zöldbab, paprika, zeller, stb. Káposztasalátával nagyon finom Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: geridina Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |