Tutireceptek.hu fejléc

Zsályás máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemáj
őrölt bors
2 evőkanál olaj

1 mokkáskanál szárított zsálya
2dl tejföl
fél csokor petrezselyem

Elkészítés:
A májat csíkokra vágjuk,megborsozzuk,és az olajon megpirítjuk.Megsózzuk,zsályával megszorjuk,a tejföllel felöntjük,majd 10 percig pároljuk.Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel meghintjük.

Tanácsok:
Köret pároltrizs

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Aszpázia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsályás főtt karaj » Zsályás gnocchi » Zsályás paradicsomleves » Sonkás-zsályás sertéskaraj
» Zsályás csirkenyársak » Tejfölös-sajtos hús » Almás-citromos pulykamell » Töltött csirkecomb sajtal
» Kubai csirkemell » Selymes szeletek » Töltött sertéskaraj » Édes chilis csirke
» Sajtos sertéskaraj » Stefánia vagdalt » Göngyölt Husika Heni-módra » Egytál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.