Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zselébe zárt gyümölcsök recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 csomag átlátszó tortazselé por,40dkg eper,30dkg sárgabarack befőtt,

Elkészítés:
A tortazseléport az előírás szerint el készitjük.Az epret meg mossuk ,ki csumázzuk.A szemeket először félbe majd további 2-3 darabra vágjuk. A sárgabarackbefőttet le csöpögtetjük,az eperhez hasonló nagyságúra vágjuk.4 egyszemélyes puding formában el osztjuk a gyümölcsöket,majd zselét rámerjük.A tálkákat többször megrázzuk hogy a zselé minden hová befolyon.Hütőszekrényben kocsonyásodni hagyjuk.Tálaláskor a formákat egy pillanatra meleg vízbe mártjuk,majd a kész kocsonyákat tányérra boritjuk.

Tanácsok:
díszítéshez. tejszínhabbal díszitjük! finom italhozá félszáraz rosé pezsgő

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: madar6@freemail.hu

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjkrém gyümölcsökkel » Rumos gyümölcsök » Forralt bor gyümölcsökkel » Csokiba mártott gyümölcsök
» Kocsonyás gyümölcsök » Bólé vegyes gyümölcsökből » "Isteni"Túrós süti » Grillezett narancs
» Áfonyás-túrós élvezet » Diós, tejfölös szelet » Csokoládés szelet » Rácsos, mákos pite
» Banános csóktorta » Gyergyói palacsinta » Túrós batyu gyümölccsel » Marcipán gombóc



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.