Tutireceptek.hu fejléc

Zsú Hortobágyi húsos palacsintája recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 kg darált hús, 3 nagy fej vöröshagyma, 2 db paradicsom, 1 db paprika, tejföl, mustár, só, bors

Elkészítés:
A húst pörköltnek készítjük el, a palacsintákat cukor nélkül sütjük ki. A húst leszűrjük, a tejfölt egy kis mustárral, borssal és fél kanál liszttel kikeverjük, majd besűrítjük vele a pörkölt szaftot. A húst beletekerjük a palacsintába, majd a tejfölös-pörköltes szafttal leöntjük.


A receptet beküldte: andland

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos káposztás palacsinta » Forró húsos kifli » Zöldséges-húsos nyárs » Füstölt húsos karalábé
» Húsos karfiol » Húsos pite » Csirkehúsos rakott tészta » Edit csodapalacsintája
» Húsos bőségtál » Hortobágyi palacsintám » Gombás marhahúsos tészta » Darálthúsos alagút
» Húsos-gombás cserépedény » Hideg húsos töltött alma » Húsos lángos » Húsos tészta osztrák módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.