Tutireceptek.hu fejléc

Kocsonyázott lecsó recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
30 dkg lecsó,
2 evőkanál zselatin,
1/2 dl víz.

Elkészítés:
A zselatint vízben beáztatom.
A natúr lecsót felfőzöm a vízben áztatott zselatinnal.
Formaedénybe öntöm és a hűtőben jól lehűtöm.
Az edényt néhány másodpercre meleg vízbe merítem és a kocsonyát egy tányérra csúsztatom.
Felületét főttojás karikákkal és szezonzöldségekkel díszítem.
Tálaláshoz tortaszerűen szeletelem.


A receptet beküldte: leti80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-sajtos lecsó » Lecsós -csirkemáj » Babos lecsó » Kefires lecsó
» Lecsós tojáslepény » Lecsó nápolyi módra » Tejfölös lecsós burgonya » Tojásos-lecsós gomba
» Padlizsános-lecsós csirke » Csirkemáj lecsósan » Bolgár lecsós csirkemell » Virslis lecsó (update 1)
» Lecsós, gombás rakott hús » Lecsós malac tarhonyával » Lecso’s szelet » Lecsó pörköltszafttal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.