Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros parasztlakoma recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg parasztsonka, 30 dkg csabai kolbász, 30 dkg libatepertő, 1 kg malacsült, 30 dkg szalonna, 4 db hegyes erős paprika, 4 db paradicsom, 2 db lilahagyma

Elkészítés:
Vegyünk egy parasztsonkát, amiből egy nagyobb darabot levágunk. A vékonyan felszeletelt füstölt sonkát egy szépen faragott fatálra helyezzük, majd tegyünk mellé jóféle csabai száraz kolbászt, hízott libának kisült bőrét, hirtelen sült malacnak húsát, sült szalonnát. Díszítjük hegyes paprikával, lila hagymával, pár szép paradicsom szelettel és kínáljuk nagy szeretettel.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros gersli » Magyaros gombás húsgombóc » Aperol koktél magyarosan » Magyaros pulykamell
» Magyaros falatok » Magyaros húsos rétes » Kecsege magyarosan » Magyaros zöldbab főzelék
» Magyaros makaroni » Magyaros pontykocsonya » Magyaros karalábéleves » Magyaros Pulykamellragu
» Magyaros rakott tarhonya » Magyaros körömpörkölt » Magyaros rakott csirke » Magyaros tojássaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.