Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos puffancsom recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1/2 l tej
16 dkg rama margarin
32 dkg liszt
24 dkg trapp.sajt
6 db tojás
Liszt és zsír a tepsihez

Elkészítés:
A tejet felforraljuk, jól megsózzuk. Bele a liszt és a margarin, főzzük, amíg el nem. Válik az edény falától, azonnal beleütjük (levesszük a tűzről) a tojásokat és berakjuk a fagyasztóba és jéghidegre hűtjük.
A sajtot belereszeljük, majd vajas kézzel gombóckákat formálunk és megsütjük.
Nagyon finom és egyszerű!

Tanácsok:
A 30 perc a sütési idő kb. A fagyasztás(hűtés) idejét nem számoltam bele ~ 1óra
Ha füstölt sajtot választunk, lehet variálni az ízeket.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-sajtos burgonya » Sajtos keksz II. » Karfiolos-sajtos puffancs » Juhtúrós-sajtos pogácsa
» Sajtos kenyérleves » Sajtos kifli » Gyors sajtos pogi » Sajtos kosár
» Sajtos krokett » Sajtos rántott brokkoli » Sajtosrudacska » Rakott-sajtos csirkemell
» Baconos-sajtos muffin » Sokáig elálló sajtos rúd » Túrós, sajtos rúd » Erős Pistás sajtos rúd


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.