Tutireceptek.hu fejléc

7 up-os tengeri hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Szemelyenkent, 1-1 tengeri halszelet
3dl 7 up
so
bors
etolaj

Elkészítés:
A tengeri halszeleteket lekell onteni, annyi 7 uppal, amennyi ellepi. Betenni, a hutobe 2 napig hagyni allni. Utanna, fuszerezni, es kis olajba hirtelen kisutni.

Tanácsok:
A 7 up 2 nap alatt atjarja a halat, es nagyon finom lesz tole.

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tengeri frittata » Ketchup-os zöldborsos husi » Fokhagymás tengeri halfilé » Párolt tengeri hal.
» Tengerihal fokhagymásan » Tengeri halfilé rizzsel » Rokfortos tengeri hal » Zöldfűszeres tengeri hal
» Tengeri hal vöröslencsével » Északi-tengeri halleves » Gombás tengeri hal » Hagymás tengeri saláta
» Tengeri halfilé másképpen » Zöldséges tengeri halfilé » Déltengeri kávé » Párolt tőkehal spenótágyon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.