Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

A tenger gyöngéd érintése recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2-4 személyre:

20 dkg kagylótészta

1 kiskanál olivaolaj
1-1 piros, zöld, fehér húsú zöldpaprika
1-1 csokor metélőhagyma és petrezselyem
2 dl joghurt
1 citrom
1 kiskanál cukor
őrölt fehér bors
5dkg füstölt lazac

Elkészítés:
Egy lábos sós vízben megfőzzük a tésztát, majd egy tálba leszűrjük, és az olívaolajjal meglocsoljuk. A paprikákat kimagozzuk, és felvágjuk egyforma kockákra. A lazacot felszeleteljük, és a paprikával együtt a tésztához adjuk. A joghurtot egy tálba tesszük, hozzáadjuk a citromlevet, a cukrot, borsot, és a sót. A hagymát és a petrezselymet felaprózzuk, ezt is a joghurthoz adjuk, majd az egészet alaposan összekeverjük. Végül a salátára öntjük, és a hűtőben kis ideig állni hagyjuk.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tengerfenék(Kata-féle) » Déltengeri kávé » Tengerész piskóta » Tengeri hal vöröslencsével
» Tengerészváró leves » Zöldséges tengeri halfilé » Fokhagymás tengeri halfilé » Rokfortos tengeri hal
» Tengerfenék » Tenger gyümölcsei saláta » Tengeri halfilé rizzsel » Északi-tengeri halleves
» Tengeri frittata » Tengerész tekercs » Zöldfűszeres tengeri hal » Tengerész spagetti


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.